Nöjda kunder

Röster om Eje Wåhlstedt:

Bo Wahllöf, motorbåtsägare:

Eje Wåhlstedt är ju känd i branschen och det var en advokat som tipsade mig om Ejes tjänster som båtinspektör. Eje konstaterade ett motorfel som vi länge hade misstänkt och när vi tog upp båten såg han att plasten dessutom var delaminerad. Allvarliga fel som så småningom ledde till att jag fick en ny båt. Ejes inspektion kostade en slant - men då fick jag en snabb, utförlig och seriös rapport med många bilder. En sak som var bra var att han alltid ställde upp villigt för att svara på kompletterande frågor...


Anders Wahlquist, prenumerar på motorbåtsguiden:

En gång - i samband med ett båtköp utomlands - hade jag större hjälp av Ejes Boat Guide än den besiktningsman som jag hade anlitat på plats. Jag följde inte guiden till punkt och pricka, men den gav mig en bra idé om vad jag skulle titta närmare på, och jag kunde snabbt avfärda några rishögar. Dessutom är jag tacksam för svaren som jag har fått när jag har skrivit till Eje och frågat.


Fredrik Marcus, motorbåtsägare:

När vi skulle köpa vår första 20 år gamla motorbåt anlitade vi Eje Wåhlstedt som inspektör. Han presenterade alla fel mycket pedagogiskt för oss och levererade ett besiktningsprotokoll som gjorde att vi kunde pruta ordentligt.När vi ett år senare köpte vår helt nya motorbåt var det självklart att Eje skulle besiktiga. Även den inspektionen var synnerligen lönsam för oss. Därför missar vi inte chansen att prenumerara på Ejes kunskaper och erfarenhet på webben.